Kom igen, flunssan, kom igen!

Jag är sjuk. Jag har varit flunssig i nästan en vecka nu och det vill liksom inte släppa. Detta går mig enormt mycket på nerverna. Jag kan inte träna, jag sover dåligt, och jag kan inte jobba ordentligt för jag får fel i huvudet av sitta vid en skärm. Jätteopassligt på alla sätt. Har så sinnessjukt mycket att göra rent allmänt och därtill så blir jag lite skogstokig av bristen på motion. Har ändå pressat ut mig på ett par promenader för annars går skallen i bitar. Får totalangst av att inte kunna jogga eller träna överhuvudtaget och jag vet att det bara göder flunssan. Borde ju bara ta det piano men när det inte går. Därtill så ligger en nationell journaliststrejk riktigt nära till hands så med lite otur så stegar vi ut från jobbet på fredag klockan två. Inte alls bra.

Jobbet på den privata fronten ändrar lite karaktär nu och istället för ettåringar så möts jag av konfirmander och studenter. Och om några veckor börjar bröllopssäsongen på riktigt. Har haft dom flesta bröllopen spikade redan i över ett halvår, vissa längre. Det känns skönt. Alltid lättare att planera sommaren när man har klart för sig vilka dagar man är uppbokad. I juli tar jag nästan inga jobb alls, vilket är lite av ett måste för att orka med allting. Behöver min semester. Men väldigt få gifter sig ens i juli så det är inte ens nån större uppoffring på den fronten. Årets i särklass mest populära datum är 10 augusti och 29 juni. Vet inte hur många förfrågningar jag fått om just dessa två lördagar men det rör sig nog om ett tiotal. Får hoppas på vackert väder bara. Ifjol, trots att det var en värdelös sommar, så var det faktiskt bara ett bröllop som blev totalt inregnat. Men bra gick det ändå, under paraplyer och i gummistövlar.

På tal om skodon så köpte jag nya joggingdojor förra veckan. Ett par Nike Ikaros. Fina som snus. Häften billigare där än här. Tjock sula, bra stöd, men ändå lätta. Har smyginvigt dom genom promenader. Får se hur dom klarar av lite längre jogg. Eller hur JAG klarar av lite längre jogg snarare.

20130515-094939.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: