33 anledningar.

Hela dagen har det ploppat upp en hel del obehagliga sanningar på Facebook. Gick in på två av dom men blev sen så jävla matt att jag inte orkade fokusera mera idag. Ni kan börja här. Och sen gå vidare hit. Den senare är ett så sinnessjukt tydligt exempel på hur jävla snedvriden vår värld är när det kommer till hur kvinnor kontra män framställs i modereklam och i marknadsföringssyfte. Blir helt bananas när jag läser och tittar och jämför. Och varför i hela Hangö kvinnor som ska modella en skjorta måste stå där med hela arslet framme för att vi som är målgruppen ska bli sugna att köpa den är så jävla out there att jag vet inte ens var jag ska börja. Och den där första länken gav mig bara magont över hela jävla samhället. Jaja, ni kan läsa själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: