Empire state of mind.

A B C D E F G H I J K L M N

Hade en ytterst fin semestervecka där på andra sidan Atlanten. Var i New York för tredje gången och började äntligen känna den där kärleken för byn som alla alltid verkar vara så lyriska över. Har rännt runt som en seppo och gjort allt det där turistiga som förväntas, skippat en hel del, sett en massa nytt. Hängt på takterasser och druckit vodka tonic. Hängt i en tobaksaffär och diskuterat livet klockan två på natten. Träffat släkten på Long Island. Promenerat runt i regnet i Central Park. Bott på världshistoriens omysigaste hotell. Gått närmare tio kilometer varje dag. Skaffat flunssa och sprungit på Pauly D. Inte joggat en endaste gång för det har funnits nolltid. Ätit sanslöst bra mat och druckit ytterst begränsat med vatten. Shoppat! Fått se insidan på, inte bara en utan dessutom två, lägenheter i stan. Hatat trafiken och klappat hundar på en strand. Ja, det var bra som sagt. Orkar liksom inte posta en miljon bilder för jag vet liksom inte hur intressant sånt här är. Dessutom är jag världshistoriens sämsta semesterfotograf. Är jag ledig, så är jag ledig och orkar på sin höjd lyfta upp iPhonen så det blev ju inte sådär sanslöst mycket fotat. Men men, det var gött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: