Helsinki City Roll.

Skärmavbild 2013-05-03 kl. 22.46.01Eder egen Janne Holmén efter avslutat lopp i dropp. Fiilispiffarna fram bara.

Lycka till alla dårpippin som ska kuta 21 kilometer i Helsingfors imorn! Ni kan inte ha det värre än vad jag hade, som svimmade femtio meter före mål och fick åka rullstol över mållinjen ifjol. Aaaah, memories, memories…. Jag ska tänka på er när jag… Nä, glöm det. Jag ska inte tänka på er för jag sitter på ett plan till New York just då med panikångest ut i fingerspetsarna. Men tro mig, ni klarar det alla bättre än jag! Och om ni också får äran att åka rullstol över mållinjen så njut. På söndag får ni känna på pain. Och känner ni nu redan att ni har problem med benen eller så, don’t do it. Ni kan peppa er genom att läsa min personliga dramakomedi. Jag kallar mästerverket Ett Miffo På Språng.

1 Kommentar

  1. annamarkelin skriver:

    OMG. Don´t remind me. hihi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: