Torsdag.

20130502-101335.jpg

Vappen kom och for och är nu tackolov förbi. Jag säger tackolov för det var en fruktansvärt slitsam dag igår då jag skulle ta hand om spillrorna av såväl Adoptivsonen som Greken. Ytterst mycket slitage på deras front. Själv mådde jag konstigt bueno och cyklade runt i Karis och åt Kingis. Trött var jag ju som en seppo men inte en tillstymmelse av krapula. Dessutom var vi bortbjudna på såväl lunch som middag så det var nog en jävla tur att man inte mådde som resten av släkten. Nu känner jag dock en enda stor lättnad att jag inte utsätts för lika rojsiga tillställningar under de två inkommande helgerna. Orkar. Inte. Doka. Däremot så inser jag ju nog att nån slags vilovecka kommer det inte att vara där i New York. Vi har inbokat program fem av de sju dagar vi är där.

Ska på två musikaler, varav en är Phantom of the Opera med Peter Jöback. Jag ÄLSKAR musikaler och har aldrig sett den tidigare så det ser jag sjukt mycket framemot. Därtill så ska vi åka ut till Long Island och träffa släkten och övernatta där. Dessutom så är vi inbjudna till en kväll på New York Yacht Club där dresscoden är allt annat än Converse så det kommer säkert att bli en rysligt obekväm kväll. Det är ju inte direkt Knäppen och kebab på ett sånt ställe och jag har faktiskt ingen aning om hur man förväntas bete sig i ett sånt sammanhang. Var tvungen att googla vad det hela går ut på och tydligen är det nån privatklubb för människor med för mycket slantar. Hur vi hamnade i ett sånt sammanhang är något oklart.

Har bestämt mig för att ta träningskläderna med på resan. Vårt hotell har ett gym (med heltäckningsmatta, mys) som jag nog ska försöka utnyttja i någon mån. Blir ju antagligen en hel del promenerande hursomhelst men vet av erfarenhet att i USA sväller man, vare sig man vill eller inte. Deras föda är ju inte av denna värld, och trots att man håller sig till devisen ”en portion räcker” så hjälper det ju inte när deras portioner är två gånger så stora som våra. Sista dagen byter vi hotell till ett som ligger precis vid Central Park så jag känner att ett pass i den inte vore helt fel. Bryta av dom här Billnäs-joggen med något lite annat liksom.

Så, idag och imorn ska jag träna stenhårt på mitt Ekenäs-gym så att jag känner mig lite redo för den där helvetesflygresan över Atlanten. Obehaaaaag! Kommer att bli så fruktansvärt otrevligt. Jag är så inte gjord för den där där sardinburken i skyn. Avslutar med en glad bild på min far som firade 60 år i tisdags. Helt naturligt att hela lokalen var utsmyckad med Angry Birds-ballonger.

20130502-103304.jpg

6 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Vilken vapp – och vilken fin födelsedagsbild!
  Tipset till flygningen – ta kompressionsstrumpor på redan när du vaknar, gör att benen mår bättre. Klart du ska springa i Central Park, det är ju magiskt!! Bästa av allt är att det finns av alla sorter där så man känner sig alltid hemma.
  NYYC – låter superfancy. Vad har man på sig till en sån tillställning? Hm.

  vill också till NY. får kanske bli ett annat år …

  • NinaFotograf skriver:

   NYYC är superfancy. Enda direktivet vi har fått är att snubbarn ska ha kostym. Vad jag ska hitta på är lite oklart. Nån trevlig liten dress får det bli:) Och jo, ska springa runt i Parken och ha dig åtanken och rusha lite extra för dig.

 2. Renja Fyrqvist skriver:

  Hälsa Cindy & co från mig 🙂 och träffar du någon på tillställningen som vill donera av sitt överflöd kan du ge mitt kontonummer 😉

 3. Camilla skriver:

  ååh, var för nästan exakt ett år sen på Phantom of the opera i NY, jättebra musikal, sjukt obekväma och tråmiga stolar (vi hade dock köpt rush tickets samma dag, så det påverka säkert stolkvalitén). Ha det så kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: