En helg gick.

20130429-103206.jpg 20130429-103152.jpgOch en ytterst lyckad sådan må jag säga. Jag fick äntligen åka till mitt fina hav som jag älskar så mycket att det gör ont i själen. Försökte leka lika kova som min svägerska som doppade sig redan för ett par veckor sedan men eftersom jag var en mes så klarade jag inte av det hela. Tanken på att där flöt isflak ännu var lite för hardcore för att jag ska göra sånt där utan enorm press från min omgivning. Mitt sällskap bestod av två snubbar som inte ens doppar sig i augusti så jag beslöt mig för att bespara mig själv en lunginflammtion och potentiell hjärtinfarkt den här gången.

Däremot höll jag på att få en panikattack när jag rensade i bastukammaren. Upptäckte att i en av tidningsställningarna låg en hög med serpentiner och under dom låg en stel brun hög. Tänkte instinktivt direkt börja skrika på hunden som oftast får skulden för de mest orimliga saker. På nåt sätt fick jag för mig att nån byracka hade lämnat en liten avskedspresent där då vi senast var ute i januari. Men vid närmare inspektion och ett illvrål senare hade jag klart för mig det var en stor jävla torkad PADDA! Alltså skräcken i det där ögonblicket! Grodjäveln flög ut på terassen med serpentiner och allt. Så. Jävla. Vidrigt! Djuret hade antagligen rockat loss där inne hela vintern och sen självdött ihoprullad med en hög serpentiner. Glada Vappen bara liksom.

20130429-103143.jpg 20130429-103135.jpgEfter en natt på stugan så åkte vi sen hem och firade Mats. Ett helt gäng skramlade ihop till en Jopo, hjälm, och en korg så att killen kan glida runt med stil i sommar. Jag gjorde även en helt egen filmaffisch istället för ett födelsedagskort. Slarvan – en berättelse om ett trassel heter den fantastiska filmupplevlsen. Adoptivsonen var ytterst nöjd. Jag var också nöjd med hela kvällen. Fick såväl smörgåstårta som visit av Mini-Me. Mycket fint.

20130429-103126.jpg

På söndag var alla mer eller mindre slitna så vi gjorde inte så mycket annat än satt på terassen och hängde i nästan varmt väder. Hela familjen kom förbi också, och vi invigde grillsäsongen med en spontan liten hippa. Sen cyklade jag iväg i solen och såg årets sämsta film (förutom Scary Movie 5). Filmen heter I give it a year och om ni inte har akutbehov av att peta ut ögonen med något vasst så ska ni skita i den. Jag menar, om inte ens Stephen Merchant eller Simon Baker kan rädda skiten… ja, då är det illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: