35 år!

MamPapIdag firar mina föräldrar trettiofem år som gifta. Imorgon fyller pappa sextio. På bilden är han således nästan tjugofem, och mamma har just fyllt tjugotre. Helt ofattbart galet. Och dessutom blev dom tillsammans när min mamma var runt 15-16 år så dom har minsann krigat ihop i fyra decennier! Sju ungar, fem barnbarn och en hel drös med bihang gör ju den här konstellationen till en sjuhelvetes naturkraft! Kommer inte över det här riktigt, när jag tänker på mig själv i dom här sammanhangen. I år fyller jag trettioett. När mamma var lika gammal så hade hon redan fyra barn och ett nybyggt hus. Jag äger en Ektorp-soffa och ett Spotify-konto.  Bananas.

GRATTIS!

2 Kommentarer

  1. ingelarudhberg skriver:

    Hur jäkla tuffa är inte dina föräldrar! Imponerande och jättegrattis till dem! Ektorp-soffa och Spotify-konto är inte fy skam 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: