Jopo.

 

20130425-212541.jpgCykelpremiär ikväll! Pedade runt mellan uppdragen i Kariskvällen och det kändes bara otroligt fint på alla sätt. Tulpanerna har ploppat upp genom snön på bakgården och utemöblerna är uppdaterade och terassen spolad ren från allt vinterskit. Börjar kännas som om livet sipprar tillbaka in i mig igen. Och om saker går som dom ska så får jag äntligen åka ut till havet imorgon efter jobbet. Håller alla tummar.

Bloggen har fått stå lite vid sidan om nu några dagar för jag försöker febrilt jobba bort alla måsten före jag drar iväg över Atlanten om en vecka. Blir ett jävla slit innan dess men sen, sen ska jag bara njuuuuta i en hel vecka! Och före det ska vi fira Adoptivsonen som blir trettio, och pappa som blir sextio. Får se vilket kalas som bjuder på mest röj. Så, ni stackare som läser här får hålla ut, flödet är inte direkt sprittande just nu men vi hoppas på uppsving när mitt huvud lugnat ner sig lite och pulsen ligger på en anständig nivå. Laters.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: