Lägesrapport: -13kg.

Skärmavbild 2013-04-22 kl. 13.36.38För en vecka sedan var det såhär. Fräsig solbränna man har också.

Efter en lång, lång paus från min vän vågen som defacto blev lite av irriterande ovän så kan jag nu konstatera att det har ramlat av tretton kilo sen jag drog igång i januari. Men mera än vågen så har jag försökt mäta kroppen istället för att få en lite mera klart hum om vad som egentligen sker. Har ju nu bara gjort det två gånger men mellan de två gångerna så hände det faktiskt en hel del saker. Nästan genomgående så tappade jag ett par centimeter på alla ställen jag mätte. Minus vaderna, som pumpade upp en cent, och magen som inte gjorde ett jota.

På helgen tog jag mig friheten att skita i allting och åt både karkki och drack flytande godis i form av Lonkero som jag hade planerat i tre veckor. Ingen större hätä med det förutom att min mage mådde totalt bananas igår och jag gjorde inte så mycket annat än mådde apa och låg och tyckte synd om mig själv. Ingen krapula alls men totalt utslagen i magen. Kroppen gjorde lite revolt. Obehag. Kom ändå iväg på lagstadgad söndagsvandring med Renja och det var så himla skönt att äntligen kunna skippa allt som heter Ullmax och vantar. Joggandet har också fått ett uppsving och gjorde nåt så totalt fel för mig som att jogga i GRUPP! Det blev en kort en på knappa fem kilometer men var så himla glad för jag kunde pratat hela vägen och dessutom spurtade jag den sista biten utan att vara helt förstörd så det går framåt. Avslutade med magövningar för hela gruppen och alla tyckte att det var lika tungt så skönt att jag är på en sån nivå nu att jag klarar lika mycket som alla andra, och lite därtill. Därtill så har jag börjat älska löpbandet och det är nog kanske den sjukaste omvändingen i mitt liv. Brukar nu dra ungefär 45 minuter på matta innan styrkepasset så mirakel händer tydligen när man minst anar det.

10 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Vad. Var. Det. Jag. Sa. Skicka mätresultaten till mig för den här veckan också!! Känns skönt att man är så himla klok och vis och sånt (dvs vilken jäkla tur att det funkade, annars hade jag ju vart rökt …)
  Stort grattis från en utmattad Coach, hela vägen från ökenhettan på Fuerteventura.

 2. Antte skriver:

  Well hello there good-looking! Vitsi vilken skillnad Nina! Helt galet! Jag är super stolt över dig som sätter in lite jävlar anamma. Keep up the good work!

 3. Jennifer skriver:

  Attans så smala ben! Du har nog fått mammas gener på den fronten. Ser bra ut!

 4. Linda skriver:

  Vitsi du är duktig Nina! Respekt till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: