Bäst i landet.

20130419-084013.jpg

VNv

 

Är återvänd från nordligare breddgrader. Åkte på hemlig resa med kollegan och upptäckte metropolen Jyväskylä. Staden som jag inte kan komma på något annat att säga om än att de utbildar gympalärare och Matti Nykänen härstammar härifrån. Ungefär så. Vi var ju där i helt annat ärende då vår lilla blaska lyckades kamma hem priset för bästa layout i landet för tidningar med en upplaga under 12 000 exemplar. I två kategorier dessutom! Bästa feature, och bästa förstsida. Det är en rätt så fin ära. Extra glada var vi förstås över det faktum att vi vann med ett reportage som vi plockat ihop helt utan utomstående input och krafter. Fint jobbat av alla här och jag är himla stolt över att vi igen lyckades prestera i den här tävlingen. Jag fick gå upp på scen och håll ett ytterst kort tal. På finska, I might add. Det var ju lite lagom nervkittlande.

När vi avklarat en natt och en halv dag där så skulle vi ju hemskt gärna ha åkt hem också utan större gissel. Men så var inte fallet. Tåget inhiberades p.g.a. elfel och det hela slutade med bussresor, nya tåg och en åktur söderut som tog sex timmar i anspråk. Det var gött det. Nå, slutet gott, allting gott. Voitto kotiin.

4 Kommentarer

  1. mamma skriver:

    Grattis!

  2. Katarina skriver:

    Grattis till det! Inte illa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: