Sigur Rós.

Men åååååh! Besvikelsen man känner i kroppen när ens absoluta favoritliveband bestämmer sig för att pallra sig till Finland, men då väljer att spela i JOENSUU! Vad är det för fel på Karis, Sigur Rós? Ni kan få bo hos mig och så fixar vi en scen på Lystiland och sen kör vi så att kottarna strittar än en gång. Alternativ två är då faktiskt att bila iväg dit mot Ryssland och göra en helt fantastisk roadtrip. Kunde ju vara nåt. På tal om bristande semesterplaner liksom. Hmm, nån som känner för en epic roadtrip och belöning med det finaste som kommit från Island? 14 juli skulle det vara läge.

4 Kommentarer

  1. Sarah skriver:

    Random destination. Gjorde i vintras en roadtrip till Joensuu för att se på hockey. Otroligt ful stad, och nog har jag överlag träffat på trevligare människor också. 🙂 Men, roadtrip e ju alltid kiva. 😀

  2. Mini-Me skriver:

    Jag e med såklart:) Roadtrip e ju vår grej. Men jag kör inte! Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: