Men at work.

UtUt1Ut2Ut3

Snubbarna i min bekantskapskrets måste älska mig. Verkligen. Jag får för mig olika projekt som jag vill genomföra, ser till att dom är så komplicerade att jag inte själv kan göra nåt överhuvudtaget, och sen tvingar jag med mig halva Karis samlade arbetskår för att förverkliga dom. Har länge velat ha en såkallad pipe shelf och efter en fylleöverläggning för nån månad sedan så hade jag lyckats involvera ett antal män i den här planen. Jag planerade, Alexander ritade, Sami gjorde hela konstruktionen av rör och Miika rådgjorde kring virket. Nå, otroligt nog så stod rörmokarmannen här halva lördagen och sågade och gängade mina rör. Helt otroligt schyssta snubbar jag umgås med! I veckan kommer plattorna som vi måste ha för att fästa det här monstret i väggen och sen får Alexander ta över processen då hyllorna ska betsas och misshandlas så att dom får rätt touch. Blir grymt! Är himla, himla nöjd redan. Thank you, boys!

4 Kommentarer

 1. Inkku skriver:

  Jiisus så snyggt det kommer att bli!!! Vilken ide! Vill ha, vill ha, vill ha!! Finns det svarta rör färdigt eller har du sprejmålat? Och snyggt jobbat med armhävningarna! Peppade dej I saken för snart ett år sen om jag vill minnas rätt och påminde om plankan….och jag var föresten oxå av den åsikten att ALLA klarar armhävningar, det är bara att hitta den rätta tekniken 🙂

  – Inkku –

  • NinaFotograf skriver:

   Rören kom otroligt nog i svart så slapp måla dom, vilket var skönt. Dessutom vill jag ha dom lite repiga och realistiska så tänker inte göra nåt alls med dom. Det enda jag måste måla är väggfästena, som bara fanns i metall. Och tack för peppen! Tydligen är inte undrens tid förbi, om även jag klarar av det där helvetesmomentet:)

 2. Renja skriver:

  Sååå jävla avundsjuk!!! VILL OXÅ HA! Tror jag gör ett Keira-trots å lägger ner mig på golvet å skriker tills någon (= min man) går med på att göra en liknande till mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: