Tisdag.

Nina

 

Kanaliserar the Ramones idag. Vet inte hur jag ska ta detta riktigt.

Upplever en viss svårighet att hålla mig på alerten idag, och klockan är inte ens lunch. Sov så fruktansvärt illa att jag har varken koll på huvud eller fötter. Fick så lite sömn att när klockan ringde klockan sex så funderade jag inte ens om jag skulle orka upp och träna för jag tror inte ens att jag hade somnat ordentligt.

Så, iväg bar det. Stampade runt på löpbandet tjugo minuter bredvid en annan morgonpigg dam som också valt den här tunga starten på dagen. Lyfte sedan tyngder och gjorde sidoplankor och tog i princip livet av all livslust innan klockan ens slagit åtta. Kände mig ändå rätt nöjd över detta när jag vandrade in på jobbet imorse. Men nu, ett par timmar senare, är jag en slagen kvinna. Och det roligaste är ändå att jag dessutom har en timme innebandy på schemat ikväll som jag inte trodde skulle bli av idag på grund av handbollsfinalerna, men tji fick jag. Så, det blir att pina sig igenom en timme mörbultas innan jag får slänga huvudet på dynan ikväll. Öde, öde…

Annars då? Jo, helgen gick i lugnets och nykterhetens tecken. Blev bjuden på middag av mamma och pappa på lördag, såg Anki Bagger spela på Norris, tittade på Svinalängorna och jobbade som en seppo. Deppade lite över snön men gav sen upp hela tanken på våren överhuvudtaget så att jag inte ska bli besviken. Nu känns det ok, och kvistarna jag bar in för ett par veckor sen är nu fulla med små rosa blommor så jag firar min vår inomhus i år. Ansökt om och fått mitt visum till USA, och har nu officiellt börjat räkna dagarna tills vi åker över Atlanten (idag, 25 dagar kvar!). Därtill så rensade jag hela min garderob på lördag och hittade sju par byxor som jag kommer in i igen, så det surrar på nu.

Har fått strikt förbud om att ställa mig på vågen nu innan den 20 april så jag försöker fokusera på andra saker istället. Som att jag faktiskt mår fruktansvärt bra fysiskt just nu. Eller det faktum att sockersuget har dött igen. Och sen så slår ju nog inget den känslan du får när du börjar njuta av träning. Då vet man att det händer grejor! Kämpar vidare.

5 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Bra. Mr Måttband är härmed din bästa kaveri. (såg du, vad finlandssvenskt!!) Vågen kan egentligen gå och pensionera sig men kan kanske få göra ett litet gästspel där den 20e.

  Heja på – du inspirerar mig!! Blir en lunchprommis, tror jag. Å Tuffa Tisdag ikväll! I lera.

 2. Tiina skriver:

  Hyvä hyvä hyvä, som mommon i dendä reklamen då pojken drar bordsduken o alla tallrikar på golvet 😀 Jag har också sokerilakko,(igen) har märkt att jag mår nog bäst utan socker.. OCH eftersom jag inte tydligen klarar av att äta karkki med måtta så tycker jag det får vara. Tisdag e min favorit tränings dag! Dubbelpass- Pilates och Body Combat. Skönt fö kroppen. Och härligt att vägarna börjar smälta så man slipper o springa ordentligt igen! Heja Heja! We rock. -Tiina-

 3. Jennie skriver:

  På vilken sida fyllde du i ESTAn? Finns tydligen vissa prisskillnader. O egentligen är det väl inget visum?
  O sen undrar jag ännu om du har lite ryggrad överlopps?

  • NinaFotograf skriver:

   Googlade bara ESTA o tog den officiella som dök upp. Kostade 14 dollar. Mam o pap har oxå sina bekräftade nu. Ryggrad kan jag inte erbjuda annat än i träningssällskap:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: