Starke-Adolf.

20130405-094351.jpg

Ni alla stackars svagisar där ute, som tror att ni aldrig kommer att klara av en armhävning. Well, kan idag meddela att det går! För två månader sedan klarade jag inte EN enda. Knappt bättre med knäna i backen heller. Men imorse så testade jag efter morgonpasset, och vet ni vad? Jag klarade TIO! Fatta! Helt sjukt ju! Så, vad vi lär oss av detta är att dom där bänkpress maskinerna på punttis gör faktiskt något annat gott än att erbjuda dig sittplats medan du messar dina polare. Hurra!

1 Kommentar

  1. Elisa skriver:

    Jeeiii, heja Nina! Fast vet du vad? Jag tror att det är olika för olika människor/kroppsbyggnader, för jag har alltid kunnat göra armhävningar (det är samma sak, eller hur?), och båda vet vi ju hur det står till med min kondition…! Däremot kan jag ju sen inte springa 10 meter heller. Och det kan nog aldrig åtgärdas. Så SKITDUKTIGT att du lyckats träna dig till armhävningar! Försöker visualisera mig till mängden träning det skulle krävas för att få mig att springa, och blir yr av tanken. Shit alltså, din målmedvetenhet och ryggrad! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: