Lägesrapport: -10kg. Fortfarande.

Jim

Frustration! Kan jag inte slippa den här platån som jag stampat på nu i närmare två veckor? Förra veckan tränade jag sex av sju dagar. Vad hände? Nothing. Voi jumatsukka! Jag gjorde dessutom den mest dränerande av alla träningsformer, jogging, utan problem. Sprang en sjua, och vackert så, det ska ju inte föraktas men när det för helvete inte syns på vågen! Jag vet ju rent logiskt att det blir såhär när man börjar sin nedslimmning, att det stannar upp ibland. Men det är så otrooooligt frustrerande. Jag kan inte dra ner mera på maten, och jag kan inte träna mera. Så, vad gör man nu liksom? Kämpar på bara, antar jag. Dessutom kom påsken här emellan och rev upp hela födointagskontrollen. Och spriten gjorde ju inte mig direkt till nån fitness-modell heller.

Nästa mål är den 20 april. Då är det blandad bandkväll på Clubben och då tänker jag ta paus en dag. Till dess ska jag köra stenhårt och fokusera förbannat hårt på träningen, och skippa allt som heter socker som helt uppenbarligen är det som förstör mig totalt.

Så, nytt delmål: Den 20 april skall jag klara av att springa en tia på cirka en timme och tio minuter, och det ska ha ramlat av 2,5 kilo. Det ska gå utan problem. Basta.

P.S. Tack till er hyggliga smygläsare av den här bloggen som kom fram och pratade och peppade på lördag. Det är guld värt, hoppas ni vet det. Alla kan.

2 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Alltså. coachen här. Nu ska du fundera lite – du har gått ner tio kg på kort tid. Du tränar rejält mycket. Vad tror du händer nu? Jo, just det. Du bygger lite muskler. 1 kg muskler tar mindre plats än samma mängd fett. Mät dig, kvinna. Glöm vågen några veckor, vad spelar den för roll? Formen är väl det viktigaNu tar du et måttband, mäter mage, midja, stuss, lår o öberarm. Skriv upp, mät igen om två vecor. Sätt aprilmålet utifrån måtten, inte vikten, o kanske springafemkmpånånvisstid. Tänk så ledsamt om en siffra ska få dig att må apa när du hela tiden gör framsteg!! Så, iväg med dig. å rapportera in till mig ikväll. basta.

  2. ingelarudhberg skriver:

    Skulle det finnas en ”Like”-knapp så skulle jag gilla föregående kommentatorns inlägg! Det är inte alltid vågen är den rätta att följa! Bra kämpat ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: