Klick klick.

Första april idag. Hade lust att spexa till det lite här på bloggen men tror inte Ankdammen klarar av ett aprilskämt för hastigt sprider sig sånt här som en löpeld. Ett år skämtade jag att Mavve och jag hade skaffat en hundvalp. En placeringshund för folk med problem. Konstigt nog gick alla på detta trots allas vetskap om Grekens totala förakt för ett husdjur hos oss. Morsan blev ifrån sig och jag fick grattismeddelanden hela dagen. Så, jag tror att vi håller skämten på en minimal nivå. Det största skämtet står ju ändå vintern för som gör såhär mot mig. Hela världen ser vårig ut, så kommer man till vår bakgård och inser att tulpanerna jag planterade ligger under en meter snö och dom ser vi antagligen först i augusti. Well played, winter… well played.

Men jo, idag ska jag köra ett maratonarbetspass och jobba så hiliviti. Har bokningsschemat fullt till början av juni och ungefär tusen oredigerade bilder. Så, nu kör vi tills jag får sätta mig vid ett färdigdukat bord fullt med lamm hos pappa-Grek klockan fem. Men ni andra, som känner att ni har tid för slösurf, kan fördjupa er i tankarna man hetsskriker fram efter att ha läst det här inlägget. Sen när ni fått ut alla aggressioner så kan ni läsa följande och skrika en stund till. Och när ni tröttnat på folks totala idioti så kan ni gå in på Karins Konstgrepp och läsa det roligaste som skrivits sen Mia Skäringers liveshow. Jag vet inte hur ni reagerar men alltså jag satt ensam hemma och läste detta igår kväll och började skratta så att jag grät. Ensam i tio minuter. Fick inte luft. Älska.

Ok, nu jobba. Tills dess kan ni titta på det finaste lilla kompisfotot jag ombads ta i lördags. Blev nästan lite rörd av det hela. Så söta.

1UT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: