Butter.

morgon

 

Har varit på ett bedrövligt humör sen jag motvilligt kravlade mig ur sängen imorse. Hade dessutom bestämt mig för att gymma före jobbet men det orkade jag inte. Var helt enkelt för trumpen. Sen tänkte jag att jag lika gärna kan göra det efter jobbet istället. Det gick ju inte heller så bra eftersom jag glömde träningsväskan i Karis och mitt gym ligger tjugo kilometer söderut. Orka svischa här fram och tillbaka halva fredagen. Därtill så började jag en timme tidigare idag så vi kan ju lugnt säga att humöret inte direkt fick ett lyft av den saken heller. Så, hela dagen har gått åt till att fokusera att jag har en bajsig inställning till precis allting idag och helst av allt bara skulle vilja ligga i ett mörkt rum och gråta en skvätt. Gråt behövs nämligen. Man känner sig som en ny människa när man får hetsgråta en stund eller två. Prova, om ni inte redan har anammat den här terapiformen.

Dessutom så fryser jag precis heeeeela tiden. Och så såg jag just att det här kukvädret ska hålla på såhär i tio dagar till. Alltså, hur göööööör ni!? Ni som ler och verkar så förbannat harmoniska över den här arktiska tundran vi lever på? Gråter ni också i mörka rum på kvällarna? Jag tror det. En normalt funtad person är inte gjord för sånt här. JAG är inte gjord för sånt här. Jag vill ligga på en gräsmatta där det är ungefär 23 grader varmt och där jag kan kasta käppar åt hundvalpar och dricka Lonkero till tonerna av grannens gräsklippare. Fredagar ska ju vara trevliga. Idag, not so much.

Vi återkommer när jag inte är så himla bitsk i tonen.

6 Kommentarer

  1. Lotta skriver:

    Nå jag kan säga att jag e precis lika trumpen. Nej, inte trumpen – allmänt ARG, sur, förbannad och skittröttpå den här förbannade snön!! Kan inte ens sätta ord hur trött jag e på vinterhelvetet. Bli vår nu så kanske man kan le igen!

  2. Etta skriver:

    Jag är väldigt less på att kränga på mig och mina avkommor lagervis med kläder precis varje gång vi ska röra oss utanför ytterdörren. Jag vill ha shorts och nakupelle-barn. Nu!

  3. Maria skriver:

    Min arbetsplats har inga fönster – så jag har ingen jävla aning om vad som sker på utsidan. Underlättar oerhört. Rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: