Lägesrapport: -9,5kg. (plus en trerätters på Axxell.)

20130320-193149.jpgÅt på Axxell-restaurangen ikväll. Pilgrimsmusslor, älg och chokladkonfekt. Lokalproducerat och gott som satan.

Då börjar det närma sig det magiska tvåsiffriga på vågfronten. Tio kilo snart. (Ja, eller jag var nog där och nosade redan men jag tog det kanske lite väl lugnt på helgen och åt såväl karkki som pizza så dit for det.) Det är galet. Jag har tappat två väldigt frodiga spädbarn. Eller tappat dom har jag ju inte. Jag har minsann slitit för att slippa den här extremfrodigheten. Det har varit ett par månader av intensivt matplanerande och en totalomvändning när det kommer till hur jag äter mig igenom dagen. Därtill så har jag gjort ett medvetet beslut att röra på mig sex gånger i veckan. Och se där, det går ju.

Men det är väl nu den riktiga kampen kommer. Nu, när man tror att man kan unna sig lite pizza (en hel), skippa extremträningen och tro att en promenad duger. Det är så himla lätt att trilla dit igen har jag märkt. Speciellt om man är som jag, lite för bekväm för mitt eget bästa. Och faktum är att jag klarar inte den här formkampen bara genom att simma lite då och då. Nej, det krävs renodlad löpning, styrketräning och en helvetes massa svett och lättare matlagning för att min kropp ska förstå att jag inte vill vara tjockis längre. Men det går helt tydligen att ta tag i sig själv. Helt plötsligt har det gått två och en halv månad och man kommer in i sina byxor utan problem igen.

Kämpa, kämpa, kämpa. Det går.

14 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Hördu, Miss Good Shit, det går alldeles utmärkt det här! Säg till om du vill ha receptinspis, jag hjälper gärna!
  Gött jobbat!

 2. Elisa skriver:

  Duktiga du! 😊

 3. Katarina skriver:

  Med risk för att låta som att jag upprepar mig, men jag är helt super-imponerad av dig!!! Man blir inspirerad av din beslutsamhet och jag hoppas på att också jag en dag är ”där”.

 4. ika skriver:

  Sjukt bra jobbat! Skulle behöva bli smittad, här är latheten mycket tung på vågen 🙂

 5. Lina skriver:

  Shit, imponerande!!! Grattis och duktigt jobbat!! Får man anställa dig som personlig mentor när egna orket inte räcker till?!

  • NinaFotograf skriver:

   Haha, känner kanske att jag inte riktigt ännu är den som är bäst lämpad att hetsa andra men erbjuder självklart pepp:) Svårt är det ju egentligen inte då man bestämt sig och om man får vara frisk självklart. Sen rullar det på.

 6. Jennie skriver:

  Imponerande! Nästan 10 kg på några veckor! Grattis! Crawlar du redan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: