Yllätyspaavi och härskartekniken.

Har varit på ganska rysligt humör i ett par dagar nu. Vädret är väl en sak men sen när man också måste tampas med personer som helt klart känner ett starkt behov av att använda härskartekniker (klapp klapp, lilla vän) som ett sätt för att kunna ta en diskussion så brinner mina proppar totalt. Var på gränsen till en rejäl raivare idag och gud nåde om en stackars telefonförsäljare hade råkat ringa just då för då hade jag antagligen strypt personen genom luren. Tursamt nog så ringde ingen socktråkare eller dylikt Fonecta-as innan jag hann träffa Anki Bagger. Hon var lika miserabel och som det sig bör så blev två minus ett plus för efter lunchen kände jag att jag kan fungera som normalt nu igen.

20130314-131823.jpg

Bland annat så diskuterade vi valet av den nya påven. ”Spelar nog ingen större roll för mig vilken pedo eller nazisympatisör som väljs till det ämbetet.” Tonen var, som ni hör, underhållande. Sen visade kvinnan mig en upplyftande självhjälpsbok som vi båda kan ha behov av i dessa tider. Och så dog vi lite av det här blogginlägget och kände en stark samhörighet med skribenten som högst antagligen har mera mera på nerverna än vi två kombinerat. Ungefär en sån lunch.

20130314-131816.jpg

 

På tal om nåt helt annat så vill jag uppmana alla att komma på Megakirppis på Axxell på helgen. Mer om det imorn kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: