Tillbaka på löpbandet.

20130314-211257.jpgKom iväg till gymmet idag. Det trodde jag inte om mig själv efter den katastrofalt dåliga starten på dagen. Sånt brukar nämligen knäcka mig. Om rutinen inte följer planen så skiter sig ALLT. Jag får liksom för mig att ett uteblivet joggpass då kan kompenseras med att äta tårta istället, för dagen är ändå fuckad. Men eftersom jag nu faktiskt VILL träna just nu så for jag till gymmet efter jobbet och sprang (och fort dessutom) i tjugo intensiva minuter med en P3-dokumentär om pedofilskandalen i Belgien i öronen. Otippat musikval kan tyckas men jag springer alltid bättre om jag inte gör det i takt till musik utan lugna rikssvenska röster som berättar obehagliga saker. Scooter gör mig bara sju-huuu-kt stressad och nervös. För att inte tala om att det är skitmusik. Sen försökte jag leka Hulken och pressa tyngder som nån steroidfylld man med mindervärdeskomplex men jag var nog lika svag som vanligt. Men det ska väl vara tungt, annars händer ju inget.

Sen körde jag hem i det västnyländska pastellandskapet och drömde mig en månad framåt när det dammar på vägarna och solen bländar i backspegeln. Men detta fick duga för stunden.

Skärmavbild 2013-03-14 kl. 21.16.28

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: