Jackan.

Jackets

Jakten på den perfekta vårjackan börjar NU! Har hittat några stycken som faller under kategorin VILL HA men som stupar på HAR INTE RÅD. Men i år ska jag slå till med nån riktigt mysig har jag tänkt mig. Det skulle bli min belöning efter avklarat halvmaraton ifjol men nu tror jag att det få bli belöning efter att jag nått femton kilo minus istället. Verkar vara lättare att åstadkomma än en halvmara stående. Blir ganska lagom till den riktiga våren det. Min nuvarande rock är inne på år sju och hänger ännu med trots att fickorna är nästintill obefintliga. Men känner ju att den tjänat in sig, trettio euros investering på H&M var den i tiderna.

Ovanstående är favoriter just nu, alla utom Fjällräven är snodda från Asos. Som ni ser har jag en förkärlek för luva och parkas-modell. Synd att den som faller under dessa kriterier hänger i Canny för ynka trettio eurosar, men så gick Greken och köpte en nästan exakt kopia och vi är inte redo för ett klädmatchande förhållande ännu så den får hänga där utan mig. Poop.

Nån som har nåt bra tips på var man hittar snygga rockar?

4 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Kanske den går att hitta på Henri Lloyd om du vill ha en typ parkas? Eller så finns det ett märke som heter NN07, tror de har nåt liknande. Men sen har väl Vero Moda och de andra liknande?

  • NinaFotograf skriver:

   Jo, den som jag är ute efter hänger på Vero Moda i Karis men tror faktiskt att jag lyxar till det i år. Letar funktionellt, hållbart och SNYGGT! Henri Llloyd kan ju vara nåt, har aldrig köpt nåt därifrån.

 2. Jennifer skriver:

  Fjällräven e bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: