Åter.

20130311-174855.jpg 20130311-174843.jpgJag har återvänt. Svingade ju förbi Stockholm här under helgen och invigde den nya Grace-båten. Båten var fin, klientelet var som det brukar. Inga överraskningar där inte. Helgen gick i ätandets och drickandet tecken vilket är lite ledsamt för en som kommit igång med Det Nya Livet. Har inte rört mig sen torsdagen och det känns. Känner mig som Heffaklumpen. Asigt värre. Var fortfarande helt däckad hela dagen idag och kom liksom aldrig riktigt igång med motionen som planerat. Eller, jag gjorde absolut inget för att vara sanningsenlig här. Usch, får ångest av sånt. Lathet gör en ännu latare har jag konstaterat. Efter en helg av noll motion och en Lonkero för många så känner jag mig totalt ur form. Helt tvärtom från förra veckan då sex dagar motion på raken bara gjorde mig ännu mera pigg.

Nå, nya tag imorn. Formkurvan kan ju inte peka spikrakt uppåt hela tiden, nånslags setback hade jag väntat mig.

4 Kommentarer

 1. Jill skriver:

  Det är jobbigt när det blir en liten paus efter en extra fin period (som du har haft). Det är så svårt att motivera sig till att komma igång, men ut med dig bara, så märker du direkt hur kiva det är att träna. Kroppen kommer nog ihåg Ditt Nya Liv, också efter en ledig helg.

 2. Sandraochsalt skriver:

  ”Setbacksen” är bra! De är jätteviktiga, för om du klarar av att äta bra och träna på som tidigare efter en kort paus så bevisar du för dig själv att träningen och det hälosamma livet inte är en fas, utan faktiskt en del av din livsstil. I något skede måste man ju kunna lära sig att njuta också o inte få panik så fort festligheter o resor avbryter flowet för en stund.

  • NinaFotograf skriver:

   Nä, inte panik men irritation över att inte vardagen riktigt synkar med träningsivern just nu. Hemska tanke om man skulle ha barn just nu, då skulle jag förbli omotionerad forevööör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: