Fredag.

Skärmavbild 2013-03-08 kl. 09.33.34

Upplevde sån extremtröttma imorse att jag inte orkade ta mig upp och träna före jobbet. Det hade inneburit uppstigning klockan sex och när klockan ringde så stängde jag bara av skiten och bäddade ner mig på nytt. Orka. Kände att kroppen får vila idag. Man kan inte vara Superwoman varje dag. Och trots allt så är det ju Internationella kvinnodagen och i vårt hushåll firas inte detta alls så jag nöjer mig med sovmorgon. Tyvärr så firade jag lite för länge och vaknade först tio före åtta. Jag ska vara i Ekenäs halv nio. Tur så är man en naturlig skönhet och kan bara hoppa upp ur sängen och sen skutta iväg till jobbet, prydd enbart med lite parfym. Ungefär så föreställer jag mig det. Nå, man kan inte vara het på jobbet varje dag. Sket i sminket och linser och kör på brillor och naturell-look istället. Slitage-chic kallar jag detta.

Veckan har varit ofantligt seg och jag har inte gjort annat än längtat efter lördag då vi ska åka bort. Det behövs. Känner att jag klättrar lite på väggarna just nu. Och ännu bättre är det faktum att vi ska resa med båt, då min flygskräck inte direkt botades av att se filmen Flight. Borde gå i terapi innan vi skuttar iväg till New York känner jag. Det, eller score some very heavy druuuugs. Seriöst så blir min flygfobi värre för varje år. Nu kan jag få panikkänslor bara av att tänka på det. Inte bra.

6 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Jag kan varmt rekommendera Diazepam for flyget, ta tva tabletter och ett glas vin pa det, out like a baby! Aker inte flyg mera utan dem

  2. Haloo! Står nere i Cannys outlet (och borde inte alls få surfa..) och täkner på dig då jag ser dendär ljuvliga blåa vårjackan med sånna där fina ”rep”knappar (bra förklarat jag). Du pratade väl om den nångång? Den finns här nu för -50% (30€). Kan tråka den för 25 ti dig om du vill ha den 😉 Värt att funder på.

    De va de. Ni ska ha de sköj i helgen!

  3. Jenny skriver:

    Jag har varit flygrädd ända sen liten o brukar hyperventilera på flygen lite si som så. Beroende på flygresan. Är de turbulens ja då, kommer svetten i pannan o papperspåsen tillhands. Paniken slår i när ja brukar packa våra väskor o när vi kommer till flygfältet, då börjar fantasierna flöda i negativa tecken. Nu nästa månad ska. Vi fara igen o nu har vi ju en kid med så jag får äl fara till läkaren efter någo lugnande så jag kan vara den där drogande lugna mamman, istället för nyktra hysteriska! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: