Good shit · Jobb eller jobbigt

Ett.

Kid

Tematiskt så har fotandet gått i ettåringarnas tecken den senaste månaden. Det har varit många nya bekantskaper, och en hel drös gamla goa kids som jag redan fotade när dom var små knyten för ett år sedan. Tiden går så väldigt fort alltså. En dag ligger dom där hemma på mitt köksbord och skriker sig hesa och nästa dag så tultar dom runt i studion. Här är en tös som jag såg senast för ett år sedan, och nu är hon redan ett litet barn, och inte alls baby mera. Fort går det.

3 thoughts on “Ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s