Bang bang.

20130305-130327.jpg

Den gode fen Angelina klippte mig just. Tänkte ramla ner från en scen då min lugg skymde sikten så det kändes som att det var dags. Dessutom började jag likna Steve Perry från Journey så det hela var oacceptabelt.

Tack för övrigt för allt pepp kring min transformation. Gör ju detta för mig men man kan aldrig få nog av uppmuntran som gör att man kämpar på, så ett stort tack. Bloggen är faktiskt ett ypperligt bollplank och det finns en miljard superbloggar om just det här ämnet men dom kan vi ta någon annan dag. Nu ska jag äta blåbär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: