Lägesrapport: -8kg.

Ok, få nu inte en chock av den brutalt osminkade och osmickrande bloggsanningen. Inget retuschat eller stajlat här direkt. Kanske inte behöver sägas. Men pointen är alltså den att jag började fota mig själv den 13 januari för att se vad den här livsomställningen gör med kroppen. Detta, för att faktiskt fejsa hur jag egentligen ser ut när kameran är brutalt ärlig. Inga förlåtande vinklar eller kuddar som kan dölja allt det Barbapapa-aktiga. Och vet ni vad? Det är det bästa man kan göra om vill vara ärlig med sig själv. Vågen är en sak, klädstorlekar är en annan, men bara en kamera säger dig exakt hur du egentligen ser ut.

Och såhär ser jag ut idag, den 4 mars 2013, efter två månader av relativt clean living och lite jävlaranamma. Ni andra kanske inte ser så stor skillnad på det hela men för mig som lever i den här motsträviga bodyn så är det STORT! Eller ja, det har blivit MINDRE är kanske min point. Skulle jag ha vetat att det inte krävdes mera än såhär för att komma igång så hade jag aldrig blivit tjock. Och nu pratar jag inte om det faktum att jag inte trivts i mina enorma byxor, utan om det faktum att jag redan känner mig så jävla mycket fräschare, och framförallt friskare. Jag är pigg, jag har inte ont i knäna, och jag kan motionera igen utan att allting studsar (ja, förutom boobsen då men dom kan man spänna fast). Så, ni som sitter där hemma och funderar på att ta tag i skiten, do it! Så jävla värt!

PROGRESS-MARS

21 Kommentarer

 1. Sandraochsalt skriver:

  WOW vilken skillnad! Superbra jobbat! Så sporrande med så tydliga resultat efter bara två månader (både inre och yttre).

 2. Lotta skriver:

  Hurra Nina!! 8 kg e sjukt bra jobbat!!

 3. Etta skriver:

  Tjohooo! Bra jobbat och vilken skillnad det är!

 4. ika skriver:

  Wow, inspirerande Nina!

 5. Karin skriver:

  Starkt jobbat! Förstår att det känns – för syns gör det. Imponerande och inspirerande. Heja!

 6. Jennifer skriver:

  Duktigt, Nina! Fortsätt kämpa.

 7. Katarina skriver:

  Wow!! Och på bara två månader!! WoW!!

 8. ingelarudhberg skriver:

  Wow, vilken förändring! Duktigt jobbat!

 9. Mixi skriver:

  MEGA fina Nina 🙂

 10. Camilla skriver:

  Wow! Det e ju liksom 1kg i veckan, sjukt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: