Bajs.

 

20130303-175743.jpgJag och Edda igår kväll. The walk from hell.

Blev så inihelvets deprimerad av nattens snöstorm. Det sorgliga är ju att man inte kan kalla det för takatalvi, för det är ju trots allt bara början på mars och det är ju ALLTID vinter då. Ledsen i ögat blev jag hursomhelst. Sur redan när jag slog upp ögonen. Fortsatte tjura tills en man i simhallen simmade på mig och blev arg och påstod att jag ”drev nån cirkus som han minsann då också kan leka med i” (wtf säger man då?). Då var jag inte sur längre, utan rent ut sagt katastrofalt FI***G! Excuuuuuse you, muthafäckä! Om DU simmar på mig så är det väl för fan inte mitt fel! Och om gubbjäveln dessutom inte förstår att simma förbi utan ska tjura där som ett litet barn så kan jag ju inte ta ansvar för det. Sen bad han mig byta bana, för att avrunda det hela på ett fint sätt. Just där och då ville jag dränka herr Simfarbror men demonstrerade istället genom att simma snabbt som satan och skrika under vattnet. Det måste vara nåt fel på vattnet i den där poolen. Den gör nåt med tjuriga gamla farbröder, andra incidenten jag hör om den här veckan. Skitgubbar.

Nåjo, så den här dagen har varit lite disträ. Fick ett fint avbrott dock då jag träffade Coach igen för första gången sen jag låg och spydde Jaffa på stadion. Idag var det under trevligare former och vi fick en kort promenad genom stan inklämd där också. Så motionskvoten för dagen är fylld iallafall. Nu ska jag iväg på handboll och så var den här helgen slut. Nästa helg blir antagligen lite mera spännande för då ska jag ut och åka Viking Krejs som den pensionär jag är. Blir bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: