The Killers.

1A 2A 4 520130227-103847.jpg

Har varit så sinnessjukt stressad på senaste tid att jag helt hade glömt bort att jag skulle på Killers igår. Var maximalt purken över min bilsituation (som defacto klarade besiktningen imorse! Sing halleluja, praise Jeeebuz!) och tanken på att tvingas agera kusk och sen stå på ett konsertgolv i tre timmar i Helsingfors sög minsann balle. Men, efter lite lugnande i form av mat och en kram eller två så tog jag det lite lugnt och satte mig bakom ratten och körde in till city. Väl framme så var det en så skön känsla som infann sig då ingen av oss sju där hade den minsta stress över att stå och trängas så boysen drack öl och jag satt still och andades. Skönt. Och när det väl var dags så var det faktiskt sånt flyt på det hela att vi i princip stod längst fram utan att ens behöva tränga oss dit. Så, det hela blev till slut en jävligt skön kväll och ett evigt studsande i grupp och skrik efter ”I’ve got soul but I’m not a soldier!” 

Hemma var vi ett inatt och Greken somnade innan huvudet ens nådde kudden. Han sov kanske inte lika gott efter att jag var tvungen att ge honom en kidneypunch inatt eftersom ljudnivån på snarket var värre än att bo bredvid någon som pikar golv. Så, när klockan ringde sex imorse så var jag kanske inte det piggaste barnet på planeten. Men, skitsamma. Jag har bil igen, flunssan är borta, och the Killers var kova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: