Lägesrapport: -6,6kg.

20130222-120814.jpgEfter mitt totala psykbryt igår så kan jag äntligen säga att veckan tog en positiv vändning. Efter lite mejlkorrespondens med Microsoft så fick jag äntligen min mejl tillbaka. Och där hittade jag det fina beskedet att min telefon fanns på posten i Karis. Grät nästan över detta. Vet inte om jag är i psykisk obalans men ja, grät nästan. Sån totaleufori och lycka att äntligen ha tillgång till mina jobbverktyg. Och eftersom jag tänkte att nu får det vara slut på den här skitveckan så ställde jag mig på vågen imorse. Och se där, ett kilo hade jag tappat i rent snor. Fy fan vad fint! Det är ju små, små steg som gör helheten och det känns faktiskt ganska fint att JAG lyckats bli av med dom här kilona på egen hand.

Firade med att slänga på en prickig klänning och med detta får jag väl önska er alla, goder fredag!

 

4 Kommentarer

  1. Renja skriver:

    Sjukt stolt över dig och sjukt avundsjuk.

  2. annamarkelin skriver:

    Du är fantastisk – sorry för sporadiska kommentarer och pepp, men just nu är jag i Italien och jobbar på solbrännan och benmusklerna 🙂

    fortsätt kämpa, du är på rätt väg!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: