Å så fortsätter det…

Min e-post har kraschat. Känner att efter den här veckan är jag ungefär jämställd med Amish-folket sådär på teknikskalan. Tydligen har Hotmail fått för sig att byta mitt lösenord. Skräcken är nu att nån jävel snott min telefon och därför är allting lite bananas. Skulle inte förvåna mig alls nämligen. Telefonen är egentligen en bisak men när hela min kalender och en hel del annat nyttigt finns i den där helvetes prylen. GAH! Får jag inte tillbaka den imorn så är dess öde okänt. Mejlade den där firman idag om den ens har kommit fram men eftersom jag inte kommer in på min mejl så vet jag ju nada. Hurra. Har nu återställt lösenordet och skickat till Microsoft en förfrågan om ett nytt som ska skickas till en alternativ adress. Mitt liv just nu alltså… kaos.

2 Kommentarer

  1. Minna skriver:

    Hmm. Hotmail slutar väl any day now? http://www.iltalehti.fi/digi/2013022016697635_du.shtml Kan det bero på det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: