Ett år med studio.

AWAxel och Wilma 2013 och 2012

För lite drygt ett år sedan fanns inte min studio ännu. Lördagsmorgnarna bestod oftast av ett frenetiskt ommöblerande i köket och skrikande bebisar på köksbordet och halvnakna stolta pappor. För att klargöra, inte mina bebisar. Eller pappor heller för den delen. Detta var ju dock lite tärande för hela hushållet då den stackars Greken oftast fick fly fältet eller fann sig i att ligga inlåst i sovrummet då detta på gick. Glädjen var enorm när jag äntligen kunde flytta in i mitt eget tillhåll i mars. Men tiden har gått så sjukt fort och jag har lite svårt att relatera till att jag faktiskt började det hela med sessioner bredvid spisen.

Axel och Wilma var mina sista kunder inne i huset. Och för några dagar sedan fyllde den lilla knodden ett år! Helt gälit! Och resultatet blev ju inget annat än strålande. Ett fint slut på den årscykeln. Borde man ställa till med årsfest, perhaps? Inser ju nu att jag inte ens haft en tackfest för alla som hjälpte till och alla dom fina människor som valt att komma till mig under årets lopp. Om inte annat så ett stort fett TACK till Er som gjort det första studioåret så himla, himla fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: