Snorigt och allmän misär.

Hela den här dagen, bortsett från ett kundbesök, har varit miserabel. Förde min bil på service imorse och fick domen på eftermiddagen. Man vet att beskedet är dåligt när mannen bakom disken ser ledsamt på en och säger att ”ja, hrrm… jag har lite nyheter om din bil…” Man vet att såna nyheter aldrig är bra. Det är inte så att dom nånsin skulle säga att allting är lysande och dom undrar huuuuur man kan ha en så huippubil. Nej, händer ytterst sällan i mitt liv iallafall. Istället fick jag ett fantastiskt besked. SJUHUNDRA euro får jag hosta upp för att den där satanshelvetesjävlaskithögen ska gå igenom besiktningen! Elämä voittaa! Blev totalt matt efter detta och ville bara akutgråta lite. jag säger bara det, ni som har möjlighet till ett liv utan: Skaffa aldrig, aldrig, aldrig bil. Det suger balle.

Hur gick det nu sen då i Helsingfors? Att bota flunsa med Lonkero? Nåjaaa, inte gick det så hemskt bra inte. Är nu så förkyld som endast män kan bli i vanliga fall. Har sovit halvsittande inatt för näsan som redan normalt lider av alltför små näsborrar är så täppt att jag inte får luft utan måste andas genom munnen. Detta gör att hela munnen är så torr en gång i halvtimmen att jag ser ut som Hank från Me, Myself and Irene. Asigt. Var dessutom en god anställd och såg till att vara sjuk precis de tre dagar jag inte är på jobbet. Detta har ju gjort att jag inte kunnat träna och kommer knappast att kunna göra det imorn heller. Sånt som totalt tar kål på mig. Blir så jävla bitter på att när jag väl VILL träna, så då får man alltid något skit i systemet som gör att det är omöjligt. Nå, måste väl bara hålla ut nu några dagar och inte börja rusa innan soret är ur kroppen. Tungt.

Men det får det vara värt, hade en helt fantastiskt underhållande kväll i Helsingfors. Fick till och med se en man fria till sin kvinna! Helt stört. Han sjöng i ett band och just innan dom drog igång så friade han från scen. Som en äkta romcom. Aaaawww.

FriaSkulle gärna bjussa på flera bilder från helgen men min telefon har pajat. Min bättre hälft och vårt adoptivbarn härjade en gång för mycket med den så att strömknappen gick sönder till slut. Kul. Så den åkte också iväg på service idag. Till den här firman, rekommenderat via min bror. Vi får se. Så, jag är alltså utan telefon nu några dagar. Om någon febrilt vill få tag i mig så måste man mejla.

Dagens enda highlight får bli det här receptet jag hittade på ”glass” med endast två ingredienser, om man skippar chokon. Helt sanslöst gott för en som jag, som inte äter normalt socker just nu. NamNam! Ta två övermogna bananer, på gränsen till svarta gärna. Då är dom sötast. Bryt dom i bitar och frys dom några timmar. Ta två matskedar jordnötssmör och blanda med bananerna i en blender. Jag tillsatte lite vatten för att få det att löpa lite bättre, min blender är inte så into på frysvaror. Sen kan man slänga i lite vad man tycker för smaken skull. Jag tillsatte lite vaniljpulver. Tadaaa, två portioner glass for the lazy folks. Goood shit!

GladeReceptet och bilden är snodda härifrån.

 

4 Kommentarer

  1. Mini-Me skriver:

    Najna, jag sitter också hemma med grym hosta. Lungorna strittar ut snart. Men ingen feber. E borta från jobbet idag och lyssnar på vega-schlager 🙂 Puss!

  2. Mini-Me skriver:

    joo, joo, mycket underhållande. Men det var int nån kiva flunssa du gav. Det blir liksom värre hela tiden. Hade feber kanske för första gången på hundra år igår. Men int e de paha. Mera schlager för mej!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: