View.

SpattenVi har en webbkamera på Spatten som jag kikar in i dagligen som den stalker jag är. Och varje dag har jag förhoppningar om att nu, nu får jag se ett dussin rådjur eller en utter eller vad fan som helst som kan tänkas smyga runt där när vi inte är på plats. Men nej. Vad jag ser är snömängder a’la the Shining och ett snötäckt hav. Deppen. Smält för helvede!

2 Kommentarer

  1. livsglimtar skriver:

    Åhh här har du mig som tände till på den här webbkameran …. Jisses jag ska sätta upp en på vårt land och sitta hemma och se vad som händer på landet.
    Förra veckan var jag där och såg varg, räv och lo, längtar alltid dit och vill titta ut för att se de djur som rör sig runt vår tomt. Tack för tipset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: