Det stora Sockermonstret.

Från att inte ens ha tänkt tanken på minsta lilla chokladbit på nästan en och en halv månad så har hela min dag idag gått ut på att inte tänka på allt socker som jag bara längtar efter att hetsäta mig blå av. Jätteirriterande och lite lagom oväntat. Nån som kan förklara hur kroppen fungerar i såna här sammanhang egentligen? Nu ska jag ju inte gå hem och äta Berlinermunkar men i ärlighetens namn så kliar nästan tänderna, ett sånt sug har jag just nu. Tyvärr så funkar jag inte så att jag kan äta LITE när lusten faller på. Får jag en chokoplatta så pantar jag inte på den i en månad utan svepar den i ett nafs utan att ens fundera på saken. Så, därför avstår jag helt.

Sugar aside, jag var på gymmet imorse och är glad för det kändes redan bättre idag än vad det gjorde senast. Jag hade ju så förbannat ont ännu tre dagar efteråt senast jag var där och lekte Hulk Hogan. Idag tror jag kroppen förstod att sluta kämpa emot och bara låta sig pushas lite. Dessutom så måste jag säga att så fort som man har träningskläder som man trivs i så löper det redan lite bättre. Har helt kallt skippat alla äckliga gamla t-skjortor och kör nuförtiden på enbart ordentliga kläder som sitter skönt och andas. När jag springer vintertid kör jag alltid på Ullmax, vinter-Asics-tajts, Icebugs och en Craft-väst. Och nu när jag tränar inne så gör jag det i mina fantastiskt sköna MC Hammer-brallor från SOC (man ser lite ut som om man skitit ner sig i dom, men dom är ändå helt grymma), en Nike tanktop (har tre av den här varianten, så bäst i alla träningssyften) och Nike bh. Jag är egentligen inte sådär jättegalen i märkeskläder sådär normalt sätt men när det kommer till träningskläder så har jag nog helt enkelt lärt mig att man får vad man betalar för. Speciellt sport-bh’n är helt omöjliga om man inte är villig att betala för dom. Eller ja, åtminstone är fallet så om man har bröst modell större. Jag avundas er som inte ens behöver en sport-bh. Ibland är dom bara till besvär, I tell you.

Så jo, dagens tips: investera i bra träningskläder! Satsa på ordentliga material och tvätta inte allting hela tiden, speciellt inte sånt som inte sitter direkt på kroppen, häng hellre på tork eller ut och luftas. Ett par bra springtajts är välvärda sina dineros när man ett par år senare ännu stretchar ut samma par.

Soc

 

Mina gymplagg.

3 Kommentarer

  1. Katarina skriver:

    En god vän sade samma sak åt mig för flere, flere år sedan (angående bra träningkläder) och tänker på det varje gång jag lyckas ”träffa rätt” vad gäller passliga o sköna kläder som man ”knappt vet om att man har på sig”.
    Och grattis(!) om du kunde motstå suget, hade en motsvarande situation (fast det gällde mera ”skräpmat” än godis) och jag åt och åt o åt och låg sedan resten av kvällen på soffan 😀

  2. Linda skriver:

    Det är ju faktiskt så det är, ordentliga träningskläder gör halva passet! Kul att träningen flyter på för dig Nina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: