En Instagramvecka.

20130212-093532.jpg

Träffade sällskapssjuk katt på jobbet. Vi fann varandra.

20130212-093512.jpg

Hangö-isarna ligger kvar ännu, men ljuset… det där ljuset bådar gott!

20130212-093448.jpg

Edda efter en timmes vandring, lycklig.

20130212-093436.jpg

20130212-093426.jpg

Studion har fått en ny golvvariant. Sååå snyggt!

20130212-093416.jpg

Dans klockan sex i lördags. Det var ganska fantastiskt.

20130212-093408.jpg

På söndag var jag lite extra kär i Greken. Sen stoppade han huvudet i byxorna för att illustrera hur hårt han dansat sönder dom. Och konstigt nog gjorde det mig ännu mera kär.

Jag finns på Instagram under NinaFotograf som jag uppdaterar oftare än bloggen för tillfället. Det är liksom smidigare att bara ta en bild ibland. Bloggen borde ge en mera utrymme för reflektion och ordentlig storytelling men ibland har man inte lust att skriva ner sina memoarer så då får en bild duga som tidsdokument. Men jo, veckoslutet spårade lite ut. Skulle fira helg med en Lonkero och kanske lite vin. Det slutade med Bohemian Rhapsody-uppträdande, Rednex-medley och fylle-skype till Känguruland. Jag somnade klockan sju på söndagsmorgonen. Klockan 11.30 for jag iväg med mamma till simhallen där det enbart simmade triathlonister och världsmästare. Man kände sig som en hjälte just då. Somnade halv nio på söndagskvällen och sov den mest fantastiska nattsömn. Och dit for den helgen. Den var fin.

Akutjobbar för tillfället. Fullbokad hela februari och en stor del av maj. Bröllop inbokat i princip hela sommaren och börjar igen känna att jag inte riktigt hinner med. Är rädd att våren rusar ifrån mig. Längtar till semestern i New York och allt annat roligt som händer här inom loppet av två månader. Borde bara lära mig att njuta lite just nu också. Börjar med fredag då jag åker till Mini-Me för lite one-on-one. Hurra! Innan dess ska jag fortsätta som jag gjort hela 2013, ta hand om mig själv. Känner att det är den rätta vägen att vandra.

4 Kommentarer

 1. mirjamheir skriver:

  Vilket fint golv! Kan du tipsa om var jag kan hitta det? Har köpt vår första lägenhet, sambon och jag, och vi ska bland annat byta golv i den.

  • NinaFotograf skriver:

   Jepp, golvet är faktiskt en plastmatta. Kommer på rulle som är någon meter bred. Köpte mitt i K-Rauta i Karis. Svenskt golvmärke som jag inte minns just nu. Lycka till!

 2. Mixi skriver:

  Nasta gang maste jag absolut fa se dansen och int bara hora sangen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: