Lägesrapport: -5kg.

5kg

 

Det hände nåt med kroppen den här veckan för imorse låg jag på fem kilo minus sen jag vägde mig där i början av januari. Från att ha varit nästan i stiltje under närmare två veckor så ramlade det av med råge mittiallt. Så skönt. Vad som är mindre skönt är jag lider efter det där styrketräningspasset i onsdags. Igår tänkte jag att kanske det hjälper om jag simmar musklerna lite mjuka. Det funkade inte. Igår kväll hade var det nästan omöjligt att stretcha ut armarna i rakt läge. Schnyggt. Bredde på Bengay som om livet hängde på det och gick runt på kvällsjobbet och luktade halstabletter efter den behandlingen. Jag luktar ännu. Efter en dusch. Och inte hjälpte det heller mera än för stunden. Snarare så har misären nu flyttat till mina obefintliga magmuskler (eller blyga, som Henkka skulle ha sagt.) Men skit i det, detta är ju i grund och botten skön smärta. Fy helvete så skönt att jag lyfte på arslet och tog tag i mig själv. FEM kilo är stort! Då kan man bjussa på bilder där man ser ut som ett ollon i simmössa.

Goder fredag på er!

14 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Du är FANTASTISK!! Det bästa är att du har minskat i vikt genom att motionera – det är inte nån fjantig svältkur utan du gör verkligen kroppen en grym tjänst.

  Fd coachen är SÅ stolt över dig. Belöna dig själv med nåt snyggt! Eller nåt som inte doftar liniment …

  stor kram!

  • NinaFotograf skriver:

   Det sjuka är ju faktiskt att jag inte gjort nåt annat än ätit bra och tränat ganska lätt. Stört att man inte tagit tag i sig själv tidigare. Men ja, man måste väl vilja det själv först. Men tack för peppet! Och jo, till våren ska jag köpa den där jackan jag redan ville ha då jag sprang halvmaran. Ska shoppa skiten ur New York.

 2. mamma skriver:

  Jag måst definitivt också ta tag i mig själv och sluta äta allt jag ser och motionera mera. Kändes redan bra att man kom iväg till simhallen igår. Känns faktiskt i kroppen idag att man gjort något.

 3. ika skriver:

  Du ser för rolig ut på bilden, haha. Strongt jobbat!

 4. Lotta skriver:

  Samma här, jag hänger med i lyckan över att ha blivit av med 5 kg! Fint jobbat!!

 5. Etta skriver:

  Heja dej!!

 6. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  Härligt Nina! fortsätt så. Känns som om sjuhundra evigheter sedan vi umgicks allihop. Får vi bjuda in oss ti er nån kväll? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: