Festligt · Good shit · Sjukheter

Barbados, one way!

Musikvideos är ju väldigt mycket 1999 men alltså jag råkade se den här videon häromdagen och det är kanske det mest underhållande jag sett på Mtv de senaste tio åren (iofs, kanske den ENDA musikvideon jag sett på MTV de senaste tio åren. Hello, Teen Mom.) Den här musiken får man ju epilepsi av men bruden i videon är ju fantastisk! Påminner mig om Muriel’s Wedding, världens bästa film. Kan inte nån göra en film av detta?

8 reaktioner till “Barbados, one way!

      1. Thanks, jag har ocksa laddat ner fran Adlibris, men jag maste hitta pa adress och grejer for Sverige for tyckte att den finska sidan hade kakka e-bocker, vilken sida anvander du?

      2. Jag använder adlibris, men du kan ju ta ner vilka böcker som helst drifrån fast du är på finska sidan. Jag tankade ju ner en svensk bok i förrgår som sagt, med finska uppgifter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s