Oh. My. God.

Workout

Herregud. Jag var på ett personligt utformat styrkelyftpass imorse klockan sju. Ja, ni läste rätt. SJU. Det är galet tidigt att hålla på och pumpa skrot. Jag tänkte dö lite. Imorn kommer jag antagligen inte att komma upp ur sängen. En timme höll vi på där imorse och jag är seriöst helt konfunderad över hur helvetes svag jag är. Tänkte hela tiden på alla Biggest Loser-deltagare som jag brukar skrika åt från soffan. ”Kom igen för faaaan! Sådär tungt är det inte! Ni har ju en tränare som pushar er.” Jag tar tillbaka allt. Det ÄR tungt att träna rätt. Jag fick flashbacks från min fabulösa halvmaraton i våras då jag dog framför mållinjen. Så kändes det idag när jag efter intensivt armpressas skulle börja dra i nåt snöre och pina mina obefintliga triceps. Jag. Dog. Trodde jag skulle svimma. Kände mig som världens svagaste tjockis, där jag stod i helfigur framför spegeln och kaskadsvettades i lysrörsskenet. ”Kom igen! FEM TILL!” Och jag gjorde fem till. Trots att jag mest av allt ville ligga raklång och lipa. Men hon pushade på som satan och se där, det gick! Jag kom levande ut ur infernot och kom ut därifrån med ett personligt program som ska göras två gånger i veckan de närmaste åtta veckorna, sen uppgraderar vi till nåt annat.

Jag känner mig seriöst lite kova nu. Fråga hur kova jag är imorn. Not so much.

2 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Där ser du! It´s all in your head. Du orkade inte fast du orkade ändå – du ÄR ju stark!!
    Njut av känslan, det blir lättare och lättare.

    heja heja dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: