Bröllopsmässa.

1 2A 3 4Sätt nu inte frukosten i halsen, detta ska inte bli nån bröllopsblogg. När det blir av så får ni nog veta men idag besökte jag hursomhelst bröllopsmässan i Fiskars. På nåt jävla vänster lyckades jag (eller rättare sagt hans far som också var dittvingad) att övertala min kära trolovade att följa med på detta. Han hatade varje sekund. Främst för att han avskyr allting på söndagar när han har krapula. Att springa runt med mig och titta på blomuppsättningar var kanske inte hans största high just då direkt. Jag var ju kanske inte heller direkt begeistrad. Främst för att vårt framtida bröllop känns så sjuuu-hu-ukt avlägset. Blir det av inom tre år så är det ju ett mindre mirakel. Vi har helt enkelt inte råd, och just nu går alla våra resurser till planerade resor och målfärg. Det där med att kasta ut några miljoner på en kväll är inte sådär jättelockande just nu. Så jag kunde inte riktigt ta in hela den där bröllopsfeelisen. Jag kände mig mest stressad och obekväm när folk kom fram och frågade när man ska gifta sig. ”Aldrig. Jag är bara här för gratis tårta!” ville jag svara. Men jag gjorde det mogna och sprang undan istället. Smidigt.

Men några guldkorn plockade jag upp på vägen. Som den såkallade Svarta Salen till exempel. Jag har ju besökt otaliga utställningar där under åren men aldrig fattat att man får hyra den. Det var kanske den finaste lokalen jag sett här på nära håll som jag ens lite kände att det här är VÅR typ av festställe. Högt till tak, fint ljus och full av potential. Kostade 650 eurosar för ett dygn så gratis är det ju inte men känns ändå mera attraktivt än Jogging Team. Så, vi får se vart det barkar. Håller er uppdaterade.

6 Kommentarer

 1. Linn skriver:

  Men WOW, var är den salen?

  • NinaFotograf skriver:

   Wow är ordet. Salen ligger precis över den lilla bron invid forsen. I samma byggnad som restaurangen. Normalt sett är här alltid konstutställningar. Helt fantastisk var den.

 2. Jenny skriver:

  Aj man får hyra den!!?? Jätte fint ställe att ha bröllope på, men är man tvungen att ta restautangens tjänster då?

 3. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  Whooooop vad spännande!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: