Gott!

20130131-100312.jpg

Alltså Axxell-maten igår var riktigt huippu! Jag körde på trattkantarellsoppa till förrätt, och följde upp det hela med lamm och rödbetor. Så himla, himla gott. Dom andra i bordet var också mer eller mindre nöjda men nöjdast var nog vår servitris som efter avklarad måltid gick iväg för att läsa våra omdömen och hoppade en meter upp i luften av glädjen. Blev ju lika glad själv av detta. Självklart gav vi även lite konstruktiv kritik som att en köttkniv är bra att ha till hands när man serverar pepparbiff, och att det är bra att plocka bort fördrinksglasen när det är urdrucket men det var petitesser. Maten var suverän och med tanke på att det är en övningsrestaurang så får hela kvällen top notch-betyg. Fina pipor!

Annat som är top notch är att jag tappat 4,5 kilo på 25 dagar. (Det är ju i princip en jättebaby som bara ramlat bort! Procentuellt av min nuvarande vikt så är detta ju kattskit, men ändå en jävla prestation!) Vägde mig imorse i simhallen och kunde äntligen ha lite förtroende för att jag följt planen rätt och belönats därefter. Hyvä, minä! Nån sticka blir jag aldrig, men jag ska ge mig fan på att jag inte äter sönder min knän innan jag ens fyllt fyrtio och sitter där i nån 4D-dokumentär och hetsäter KotiPizza. Man måste ta sig tid att prioritera sig själv och sin hälsa. Man har bara en kropp. Och jag vill inte gå runt som en Barbapapa livet ut.

2 Kommentarer

  1. Katarina skriver:

    Ååh, man blir ju hungrig av att se bilden!!! Ser för gott ut!! Borde nog göra ett besök dit!

    Och 4.5 kilo är ju helt suveränt på bara en månad!! Ja, det gör gott för självkänslan att veta att man är på rätt väg. Mitt syfte (med varierande framgång 😉 ) är nog också dethär med att må bra. Det är viktigt hur det känns för en själv, sen ordnar sig resten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: