Lika som bär.

af

Det känns som om jag kanaliserar en afghanhund idag. Lite spetsigare näsa och likheten vore hundraprocentig. Därtill så känner jag en analkade migränattack, alltid en sann glädje. Först far synen och sen tror man att någon slagit en i huvudet med ett järnspett. Mys.

Kan inte ha migrän idag. Ska till Axxell på middag. Ser ganska mycket framemot detta. Salen är fullbokad månaden till slut så jag hoppas att det blir nåt bra. Dyrt är det inte. Huvudrätterna är kring sexton bagis. Tänker äta struts har jag tänkt. I bristen på struts får det bli lamm. Jag har för övrigt blivit ganska besatt av mat sen jag lugnade ner mitt födointag. Jag måste planera allting så himla noggrant nu så att jag äter små mellanmål längs med hela dagen så att min Mr. Hyde inte kommer fram på kvällskvisten då jag inte fått tillräckligt med mat och tar ut den här känslan i ren aggression eller hetsätning. Min vikt har stagnerat nu och det gör mig lite lagom frustrerad. Jag vet ju att det bara är min kropp som säger fuck you åt mitt huvud och bara jag kommer över den här platån så börjar det väl droppa igen. Tills dess gäller det bara att pina upp sig till simhallen klockan 6.30 i diverse snöstormar och sen därefter hetssimma på rygg så att det här förbannade fläsket fattar att FÖRSVINNA!

P.s. Köpte en simmössa idag. Hur nördigt är det på en skala? Ganska nog, va?

2 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Hahaha, har mossan stora utstaende blommor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: