Helg.

 

Helg

Det var den helgen och måndagen det. Gick lite fort nu igen allting. Var ute på stugan lördag till söndag och trots bristen på böljande blått hav, måsar och nattliga dopp så har ju vintern i skärgården sin charm. Åtminstone älskade ungarna det. Snöskoter, skidor, skridskor och pulkor i ett enda sus och dus. Edda fick dessutom extremfnatt av all frisk luft och sprang nonstop och jagade precis allting som rörde sig. D.v.s. skoter, skidåkare och barn på skridskor. Hunden sov ganska gott när vi kom hem till Karis på söndag eftermiddag.

Den här veckan ska jag igen på äventyr då Greken var lite spontanromantisk och bad mig komma med till Åbo då han ska jobba där i slutet av veckan. Vi tänkte fara ut och äta. Nån som har nåt bra restaurangtips i Åbo? Karin föreslog Smör eller Stefan’s Steakhouse. Nån annan som har nåt gött på lager? Jag kan inget om Åbo.

5 Kommentarer

  1. Jessica skriver:

    Stefan’s steakhouse!? Jag går ofta där förbi men har aldrig tänkt på att stiga in. Huset är i lite bruksanda och där omkring finns mycket photomaterial! Finast är det på hösten, men vintern kanske för med sig ljus- om du går dit dagstid. Nån prata något om Mami, har sen ingen aning vad det är.

  2. Halloj! Matplatser i Åbo finns det gott om, men få superduper bra! Skulle rekommendera Blanco (STORfavorit), Tintå( för dess pizzor & vin) och den nya restaurangen Yoki (men beställ inte efterrätt här, det var det vidrigaste jag ätiti..typ!) – alla värda ett besök!!

  3. Sara skriver:

    Mami är absolut bästa restaurangen i Åbo – liten, kiva, mysig och jävligt god mat. Pinellan är också sjukt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: