RunKeeper.

 

Run

Har skaffat en ny irriterande kompis. Han heter RunKeeper och ger mig inget annat än dåligt samvete och en spark i röven ungefär fyra dagar i veckan. Det är alltså en löparkompis-app som man kan ställa in på olika målsättningar. Min målsättning är viktminskning och har således fått ett träningsprogram enligt detta. Det här betyder att varje gång jag ska ut och löpa så skriker telefonjäveln till att nu ska du UT! Och far man inte så kommer det typ ett ångestframkallande sad-smiley och ett besked om att man missat träningen igen. Typ, ”du vill visst vara en tjockis forevöööö!” Nånä, men så känns det. Så idag lydde jag min asiga nya bekantskap och for iväg på en liten kort 3,2km’s rutt. Det gick väl sådär. Sprang nog hela men var sliten efteråt och det är ju sorgligt då jag ännu minns känslan av att springa tio kilsa som i ett huj. Nå, det kommer väl. Sen skulle man dessutom ta en bild på sig när man var klar. Visst ser jag sprudlande och nöjd ut?

Och med det önskar jag er alla en trevlig helg. Jag far till världens bästa Spatten. Se on moro.

1 Kommentar

  1. Etta skriver:

    Runkeeper duden blir glad om man åker skidor. Annars är han ( eller hon) mest en jäkla surpuppa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: