Get a minigrip.

20130123-103123.jpg

Jag har alltid känt en viss avundsjuka mot personer som är organiserade. Ni vet såna där människor som lever för Post-it-lappar och plastfickor (Lotta?)? Dom som färgkoordinerar klädskåpet och alltid vet var saxen i huset finns och dom som kommer ihåg att packa med sig en otroligt balanserad lunch till jobbet. Varje dag. Nå, detta är ju definitivt inte jag. Får en helt chockad min på hemmaplan om jag ens förstår att ha samma färg på strumporna när jag lämnar huset på morgonen. Tragiskt, men sant.

Nåjo, därför kände jag mig OTROLIGT lyckad som individ när jag igår packade ner en skalad och klyftad apelsin i en MINIGRIP (höjden av sofistikerat!) för att jag skulle kunna äta direkt efter den sinnessjukt intensiva 90 minuters innebandyn (rugbyn,judon,brottningen, vad vi nu sen riktigt spelar) jag går på på tisdagar. Insikten av detta, att jag nu blivit en Minigrip-person var minst sagt överväldigande. Är det här nu brytningspunkten mellan barn och vuxen? Ögonblicket då jag äntligen tagit steget över till en organiserad tillvaro? En mera balanserad sån?

Meeeen, sen igen kanske inte. För innan jag for på jobb igår så tänkte jag börja storlipa för att jag inte hittade min klocka. Fick panik och totalaggression och hann redan måla upp undergångsscenarier över hur jag ska förklara för Greken hur helvetes slarvig jag är som tappat bort min present efter bara två månader. Hade samma förstörda fiilis i kroppen som jag senast kände sommaren då jag var nio år och vi var på husvagnssemester i östra Finland och jag fick en total meltdown för att pappa vägrade köpa en panflöjt (ja, just en sån som chilenarna utanför Stockmann visslar på) åt mig av en torgförsäljare. Stod där, mitt bland med hela Finlands samlade turistkår, och stortjöt över nån jävla visselpipa. Dessa nerver alltså, inte bra.

Men åtminstone får jag äta inplastad frukt nuförtiden. Och klockan, ja den återfanns på sänggaveln där jag hade lämnat den. Jag gör mig själv så matt.

3 Kommentarer

  1. Lotta skriver:

    Yep, plastfickor is the shit

  2. Mixi skriver:

    Alltsa jag har varldens basta mentala bild av Nina 9-ar just nu, herregud sa jag skrattar!! Muuten hur rymdes ni alla in i en hus-vagn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: