Brace yourselves.

Warhol

Om ni har alldeles för mycket fritid nån dag och känner ett akut behov av skratt i ert liv, ta då tillfället i akt att ladda upp ett foto på er själva, utan smink, och ladda upp det här och let the fun begin! Tanken är alltså att man kan testa såkallade Hollywood-looks. Typ, sminka er virtuellt som en kändis. Jag vet inte men alltså, jag ser ut som en transa. Och på vissa som en såndär kvinna som bestämt sig för att nu är hon över trettio och kan såldedes klippa en asig frisyr på sig själv. Fick ett gott skratt iallafall. I look mental! På vissa bilder känner jag inte ens igen mig själv. Pixie-håret var finast. Den där sminkningen uppe till vänster, not so much, haha! Och det där krullet i mitten, ser för fan ut som Ricky Gervais som Andy Millman! Öde, öde… får se hur Angelina löser detta på torsdag.

4 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Pa fotot hogst upp till hoger sa liknar du helt Sickan!!

  2. Maria skriver:

    Pixie-håret var faktiskt snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: