Det hänger på håret.

Fleda

På torsdag ska jag klippa håret hos Angelina. Igår kväll och imorse var jag ännu bombsäker på att jag bara ska klippa till en lång lugg. Se ovan. Men alltså nu efter lite span så är jag totalt såld på den frisyren här under, den längst till vänster. Dom andra två är jag också lite förtjust i men jag upplever inte att jag är riktigt sådär kova just nu. Kanske sen mot sommaren då jag hittat mig själv lite igen. Men eftersom mitt hår är så himla bedrövligt just nu ändå; risigt, stripigt och alltid i en knut på huvudet, så börjar jag luta mot att helt enkelt kapa av skiten.

Vad tror ni, lugg som ovan eller den nedanför till vänster? Det ÄR ju bara hår. Men när det växer typ en centimeter i året så spelar det trots allt lite roll.

Fleda1

9 Kommentarer

 1. ingelarudhberg skriver:

  Testa det ner till vänster och blir det inte bra kan du ändra till lugg senare 🙂 Jag har lugg och det kommer och går, ibland är det bra men sen måste man klippa den hela tiden för annars blir den för lång och då ser det bara för jävligt ut..

 2. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  ååååh jag är i samma situation. Fick så på nerverna att jag kapade lugg åt mig igår 😀 Efter 5 månaders odlande. Så kan det gå. Jag tycker du ska satsa på den nere till vänster. SVIN fint! Och sku ja passa i kort sku ja helt klart göra nån sån busig frippa 🙂

 3. Jenny skriver:

  Den nere till vänster e skitsnygg! Det enda negativa med kort hår e tt man alltid måst göra någo åt de. Int så som med långt hår kan de bara vara platt så att säga 🙂

 4. Maria skriver:

  Lämna över uppgiften till Angelina! Hon vet garanterat vilken frisyr som är mera smickrande för din ansiktsform och tio andra bra anledningar. En tjock pannlugg till sommaren brukar inte alltid vara det bästa valet – just sayin! Lycka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: