Freitag.

20130118-092154.jpg

20130118-092240.jpg

Hur har ni det, där ute? Såhär fredagen till ära. Själv så upplever jag ju kanske att minus tjugoen grader är lite väl saftigt. Vackert är det ju, men absurt kallt. Bilen startade trots det på första försöket imorse så nån heder får väl den där skitbilen.

Jag är för övrigt helt utmattad. Har målat vardagsrummet i två dagar och vårt hem ser ut som nåt av de där spanska ockuperade husen jag bodde i för många år sen. Fy satan alltså. Man får liksom ingen ro i själen av att stå och steka mat med målburkar och skruvar och soffor och prylar i en hotfull mur runtomkring en. Det måste bli klart snart innan jag tappar förståndet. Snyggt blir det ju, men kan inte fokusera på det just nu när allt annat ser ut som döden själv.

Men i helgen får jag åka bort en sväng. Fick en kväll på Farang i julklapp. Inte bara det, jag fick mina finaste kaverin som bonus! Så där ska vi sitta och snarvla skit hela lördagen, sen bo på hotell! I en sån lyxtillvaro lever jag. Före det borde jag hinna på en långlänk med Edda, städa hela huset, tvätta, städa studion, fota två kunder och titta på På Spåret. Det e luuuugnt med andra ord.

20130118-093945.jpg

Imorn ses vi! Tjohoo!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: