Blå.

OUT

Jag och vintern har verkligen inte ett bra förhållande till varandra. Vi kan säga att jag rentav avskyr allt som har med den här delen av året att göra. Men idag fick jag nog lite klart för mig vad det är som gör att folk bara ”äääälskar!” vintern. Hela Hangö såg ut som Narnia och jag såg ut som en rödbrusig puligubbe när jag väl kom in tillbaka i bilen efter dagens exkursion på vita klippor och hav. Så. Jädrans. Vackert. (Inte jag som puligubbe, men naturen.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: