Lägesrapport: -3kg.

20130113-201730.jpg

Ok, såhär femton dagar in i mitt nya liv kan jag konstatera följande: jag har tappat ungefär tre kilo i vikt. Stört, men sant. Det syns nog inte men det känns i kroppen. Och det känns bra. Och vet ni varför det känns extra bra? Jo, för det har inte ens varit svårt. Jag har ätit normalt, men mindre portioner. Jag har skippat godis, bullar, limun, och allt junk. Vad jag levt på är normal husmanskost, frukt och druckit vatten. Därtill så har jag motionerat fyra gånger i veckan. Långpromenader, simmat och innebandy. Nu håller vi detta tempo då. Hyvä, me!

9 Kommentarer

 1. Jennifer skriver:

  Bra jobbat, Nina!

 2. Lotta skriver:

  Jeeej, fint jobbat! Här e d -2 kg, så e riktigt nöjd ja me. 18 veckor kvar till deadline…;)

 3. Lotta skriver:

  Med inspiration kommer man redan långt. Heja, heja!

 4. Katarina skriver:

  Va bra! Grattis! Det är alltid strongt med förändringar, bäst såhär sakta men säkert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: