MegaAsigt.

Hamp

Efter att jag skaffat den där kalori-appen så har jag börjat kolla runt lite mera angående vad jag faktiskt stoppar i munnen. Blev lite förfärad idag när Harri berättade att Heses nya hamburgare innehåller nästan tusen kalorier. Jag tänkte att det måste vara en överdrift men I shit you not! Den jäveln innehåller faktiskt kring 990 kalorier. I EN hamburgare! Så med franskisar, en dricka och en milkshake på det så är vi upp i tvåtusen och frågan om hur man blivit så dallrig kring magen är inte längre så oklart. För att springa bort en enda sån hamburgare, bara burgaren alltså, så skulle jag vara tvungen att jogga i över TIO kilometer i ett bra tempo. Alltså, saker börjar klarna sådär smått och den där ursäkten man gått och dragit sig själv vid näsan med, om att man inte förstår hur man blir så tjock när man äter ganska bra, nå den ska i byttan. Man äter ju skit.

Så, för att sätta det i proportion så kan jag meddela att istället för den där hampparen får du smälla i dig 21 klementiner, eller 13 bananer, eller nästan 5 stycken av Hesburgers egna kycklingsallader för att nå upp till samma energiintag. Sick. Jag vågar inte ens titta på Kotipizzas hemsida nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: